Статии

Най-добрите екстракти от ванилия

Вече повече от век Nielsen Massey изработват ванилови продукти

и  знаят, че най-добрият вкус се постига под формата на естествена есенция.

Ето защо при производството на екстракти, те използват патентован процес на студена екстракция вместо топлинно извличане. Този процес нежно извлича етерични масла от ванилията, като запазва повече от 250 отличителни ароматични качества, присъстващи в зърната. Предпазвайки ванилията от топлина, те гарантират, че дори най-фините й аромати ще оцелеят при екстракцията.

Премиум боб, със специфичен произход

Ванилията е специално отгледана и подбрана от най-добрите райони:

  • Мадагаскар
  • Мексико
  • Таити
  • Уганда
  • Папуа Нова Гвинея

За да се покажат уникалните вкусови профили на ванилиите,  те биват отглеждани в различни региони.

Изключителни аромати

Това, което прави Nielsen-Massey известна марка е тяхната Натурална ванилия, но освен нея те предлагат и широка гама от екстракти с чист вкус. Тези аромати се приготвят с ботанически екстракти в алкохолна база и използват същите строги стандарти и внимание към детайлите, както е и при продуктите Pure Vanilla.

Вникване в кулинарната общност

Кулинарният свят непрекъснато се развива, но това не пречи на продуктите на NM да останат активни в общността. В резултат на това те създават специфични, за главния готвач, продукти като Мадагаскарска Бурбонска Чиста Ванилова Паста – която предлага вкусен аромат на ванилия, визуалната привлекателност на истинските семена и най-важното – готова за употреба, без никаква нужда от приготовления.

Сертификати

Всички продукти са сертифицирани:

  • Без глутен
  • Алерген
  • ГМО

Също така има линия на органични ванилия и Fairtrade сертифицирана ванилия.

Експерти по Ванилия на вашите услуги

Имаме голяма страст към тези първокласни ванилови продукти и тяхната употреба в готвенето, печенето и миксологията. Ако някога имате въпрос за това, как най-добре да ги използвате, ако сте любопитни за комбинациите от вкусове или просто търсите вдъхновение, свържете се с нас на

Телефон: 0898 6666 79


ТОП продукти на Nielsen Massey

 

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *