За нас

ОТ ЛЮБОВ КЪМ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНАТА
И ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА

 Обичаме да пътуваме и откриваме нови места, но от всичко най-обичаме да се наслаждаваме на храната. Натрупаният опит и множеството пътешествия по света доказаха нашето мото – добрата храна е проста, местна, приготвена с желание и любов.

   В Пура Вида подбираме само вкусни и висококачествени продукти, на които истински да се насладите. Процесът на селектирането им минава през няколко стъпки, и с участието на експерти, можем да бъдем сигурни в качеството на това, което предлагаме. Търсим продукти с доказан произход, посещаваме фабрики, запознаваме се лично с производителя, изучаваме процеса на работа и чак тогава избираме точно кои продукти ще попаднат в магазина. Специално за Вас нашите шеф-готвачи и технолози внимателно тестват вкусовите качествата на всеки един от тези продукти.

   Целта на нашето съществуване е да Ви покажем пътя към удоволствието от хубавата и качествена храна, да намерите вдъхновение за водене на един по-здравословен начин на живот и достигане на емоционално спокойствие.

   Ние пък ще продължим да се учим и да почитаме отговорността си да Ви правим по-щастливи, доставяйки Ви най-добрите продукти от цял Свят.