Невероятната комбинация от Кус кус и мариновани зеленчуци няма как да Ви разочарова!
Съставки:
> 180 гр. Био Кус кус
> 310 мл. вряла вода
> щипка Хималайска сол
> щипка прясно смлян Черен пипер
> 20 гр. Кокосово масло
> 50 гр. настърган пармезан
> 150 гр. маринован артишок
> 100 гр. мариновани чушки
> 2 шепи пресен босилек
> 130 гр. фета сирене
Начин на приготвяне:
1. Поставете кускуса в топлоустойчива купа и изсипете врялата вода в нея.
2. Покрийте плътно купата с фолио и оставете да престои 5 минути или докато прецените, че кускуса е абсорбирал водата.
3. Отстранете фолиото и разбъркайте, като междувременно добавяте солта, черния пипер и маслото.
4. Когато хубаво сте разбъркали солта, пипера и маслото, може да започнете с добавянето на пармезана, зеленчуците, босилека и фета сиренето.
По книгата „no time to cook“ на Дона Хей
Намерете някои от нужните продукти тук: