Статии

Как да останем във форма през лятото (7 начина)

Всички искаме да изглеждаме и да се чувстваме по най-добрия начин, особено през лятото! Но щом настъпи лятото, много хора се борят да поддържат фитнес рутините си, защото отиват на почивка, правят социални планове или се демотивират. Често обаче забравяме как лятото е страхотно време за поддържане на форма, защото има много дейности, които можете да правите, които също са забавни!

Страхотното нещо на лятото е, че температурите се повишават, което означава, че можете да прекарвате време на плажа или край басейна, дните са по-дълги, което ви позволява да се насладите на дейности на открито. Избрахме 7 начина, по които можете да останете във форма това лято, като същевременно се забавлявате!

 

  1. Да тренирате на открито винаги е по-приятно. Възползвайте се от топлото време, за да потичате, да се разходите или да карате колело из парка.
  2. Практикувайте плуване в местния басейн или край морето. Плуването е едно от най-пълноценните упражнения, които можете да правите, тъй като натоварва всеки един мускул в тялото ви. Отидете на дълго приятно плуване, което едновременно ще тонизира тялото ви и ще ви помогне да забравите за ежедневните проблеми.
  3. Забавлявайте се, практикувайки водни спортове! Независимо дали става въпрос за падълборд, уиндсърф, уейкборд, каяк или водни ски, има много забавни водни дейности, които можете да практикувате с приятели и семейство, които също ще ви поддържат във форма!
  4. Карайте колело, това е един чудесен и распускащ начин, с който може да комбинирате приятното с полезното.
  5. Тренирайте на открито! Носете вашето приложение за тренировка със себе си (приложението Nike Training е перфектно!) и тренирайте на открито.
  6. Ходете пеша, когато е възможно. Възползвайте се максимално от лятното време, за да ходите пеша, вместо да използвате обществен транспорт или такси. Подценяваме силата на ходенето, но то е чудесен начин да останете във форма и да се отървете от стреса.
  7. Ходете на планин. Освен изкачването и слизането, което ще оформи вашата фигура, ще се възползвате от чистият и свеж въздух.

 

Лятото е перфектоното време за поддържане на форма по забавен и приятен начин!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *