Рецепти

Качамак със спанак и тиквички

Дали ще го наречем полента, мамалига, кулеша или качамак, все е вкусно!


 Продукти:

 

>  ½ ч.л.чили

> 1 тиквичка

> 1 кг. спанак

> 3 с.л. зехтин с чесън

> 250 гр. качамак


Начин на приготвяне:

*Сгответе качамака по описание на опаковката.

  1. Нарежете и задушете тиквичката за около 5 минути в зехтина с чесън.
  2. Добавете спанака, заедно с чилито.
  3. Задушете за 1-2 минути и спрете котлона.
  4. Добавете полученото, към вече сготвеният качамак, и разбъркайте хубаво.

 Намерете някои от нужните продукти тук:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *