fbpx

Картофена салата с трюфел

Съставки

  • 4 средно големи картофа, сварени и нарязани на кубчета
  • 1 морков, нарязан на тънки слайсове
  • 1/2 малка глава лук, нарязана на ситно
  • 1 скилидка чесън, смляна
  • 2 супени лъжици прясно изцеден лимонов сок
  • 2 супени лъжици зехтин от трюфел
  • Сол на вкус
  • Свежо смлян черен пипер на вкус
  • Ситно нарязан пресен магданоз за гарниране

 


Начин на приготвяне

  1. В голяма купа смесете нарязаните картофи, нарязания морков, нарязания лук, смляния чесън, лимоновия сок, зехтинът с трюфел, солта и черния пипер.

  2. Разбъркайте добре, за да се смесят всички съставки.

  3. Насладете се на вкусовете!

Други статии

ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрирай се